Keisinger ház

More
13 years 8 months ago #3088 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
Igazából nem tartod annyira furcsának ezt a jelszavas dolgot. Ha tényleg vallási jelleg? az összejövetel akkor bizonyára megpróbálnak majd rávenni minden résztvev?t, hogy ismerkedjenek meg egy kicsit Ízisz kultuszával. Valószín?leg ennyir?l lehet szó.

Ahogy eltervezed olyan sebességgel vágódsz be a kocsiba és már indulnál is, de úgy néz ki a navigáció beiktatása végzetesnek bizonyul a mai estéd számára, ugyanis alig fordítod el a kulcsot, valaki hangosan elkiáltja magát a hátad mögött, hogy "HALT!" [MEGÁLLJ!]

-"Micsoda váratlan öröm! Pont id?ben vagyunk ahhoz, hogy bemutassam, mit tud a Mormaschine Keisinger!" kiált be Otto a garázskapuból. Már csak arra vagy kíváncsi, hogy mit?l gyilkológép az a Keisinger Gyilkolúgép més mi köze annak ahhoz a szemmelverés-elhárító jelhez amit Otto mutat. I,,I,

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 8 months ago #3089 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
Jajj anyám, vajon Otto most mit tervezhet... Mindenesetre ha ezzel a kocsival szeretne próbaköröket futni, jobb lesz, ha manuális távvezérlést állítok be és a karköt?mön keresztül én vezetem a kocsit, miközben Otto azt hiszi, hogy ? irányít. Ezt pár gyors mozdulattal meg is teszem, majd csak ezután szállok ki a járgányból. Ja és Ottot nem vihetem kaszinózni. Ha Erika megtudja, leharapja a fejem. Szóval hova is indultam? Ja megvan.

- Hello Otto, épp indultam körbenézni a városban, ha már ideköltöztem, jó lenne tájékozódni is itt. Mi ez a gyilkológép és mit is kell róla megtudnom? - kérdezem mosolyogva, miközben már látom, hogy a mai pókerpartinak l?ttek. Végülis talán nem is baj abból a szempontból, hogy Otto is lakótárs, jó lehet megismerkedni vele kicsit lazább körülmények között is, bár igazán rám fért volna egy kis pihentet? játék.

More
13 years 8 months ago #3090 by Nyarlathotep
-"Az pont laza. Úgyis ideje volna ellesni a könyvekért ha már ott tartunk. Akkor majd utána mutatom be, hogy mit tudunk. Bár pár perced azért biztosan van, csak hogy az eszközöket megmutassam. Például a legújabb heged?met. Olyan laza, hogy berosálsz t?le."

Csapat riadó!

More
13 years 8 months ago #3091 by danka90
- Eeemmm nem tudom mennyire mondta Erika, de én egy kicsit jobban bírom a gyengébb zenéket. Nem baj, ha rock, de abból a lazább verzió, ha érted. Amit meg ti próbáltatok múlt reggel, az a keményebb verzió fölött van egy lapáttal. De a könyvekért tényleg elugorhatnánk, majdnem meg is feledkeztem róluk. Menjünk.

More
13 years 8 months ago #3092 by Nyarlathotep
-"Na akkor majd kés?bb megmutatom. Ha nem érdekel akkor meg tudok adni füldugót, mert ma este próba lesz."

Ezzel be is zuttyan az anyósülésre úgy ahogy van.

-"Akkor az Ars Magna et Ultima kell Raymond Lullytól, Robert Fluddtól a Clavis Alchemiae meg a Turba Philosophorum. Az lesz csak a gáz, meg ahhoz jó volna ha nem nagyon vennének észre egyik boltnál se. Nameg ehhez még dobjuk hozzá a Real Magicet Isaac Bonewitst?l, de azt csak azért, mert fater utálja, ha meg fater utálja vagy btilt t?le akkor biztosan érdekes lehet. Szóval els? megállónak én a Wilbeforth Antiques-t javaslom, csak ott tényleg ne szúrjanak ki. Tényleg, erre készültem is..." mondja és a hátizsákjából el?vesz egy nagy fekete plédet, ami inkább hullazsákra emlékeztet téged. Így mondjuk nem csoda ha bevitték. Ha fölmerül valami szexuális b?ncselekmény és valakinél milyesmit is találnak akkor a kérdés az nem az hogy beviszik-e hanem hogy hány tizedmásodperc alatt.

-"Egyébként nagyon laza volt a börtön. Akkora állatok voltak benn , hogy az nem igaz. Azt hittem hogy sorban fognak állni, hogy ki toljon seggbe, de elég volt annyi, hogy valami zsaru benyögje, hogy Keisinger, egyb?l elhúztak a fogda sarkába. B***ki, nagyon kegyetlen volt. Tudtam, hogy nagy mester vagyok, de hogy ekkora... Csak épp össze nem csinálták magukat."

Csapat riadó!

More
13 years 8 months ago #3093 by danka90
Huh, egyel?re megúsztam Otto muzsikáját, az ilyen felderít? út viszont még izgalmas is lehet, nincs túl sok ellenvetésem.
- Rendben, de azt javaslom, inkább ugorj hátra a csomagtérbe, ott kényelmesen elférsz addig, mert ha meglátják, hogy valami ember méret? dolog van letakarva az ülésen egy nagy, fekete pléddel, akkor semmit nem fognak nekem eladni. Ha meg azt akarnánk, hogy árnyvadásznak nézzenek és félelmükben ne merjenek nemet mondani a boltosok, akkor eleve rosszul indultunk el... Hol is van ez a Wilbeforth?

Betáplálom a navigációba, robotpilótára teszem a járgányt, hogy közben ötletelhessek Ottoval.

- Vagy van jobb ötleted, hogy mi legyen a mese arra, hogy betiltott könyveket akarunk venni? Az talán jó lehetne, hogy egy nagy varázslót szolgálok, aki elküldött ezekért. Ahhoz csak a lista kell és az, hogy megfelel? határozottsággal menjek be a boltba úgyszólván saját fontosságom teljes tudatában.

- Igen, Erikától rákérdeztem erre, hogy szerinte nem-e leszel a börtönben friss husi. De ? is azt mondta, hogy faterod nevét elég jól ismerik. Úgyhogy ha majd le tudod nyomni az öreget, akkor leszel igazi ász. - mondom vigyorogva.
- Másrészr?l meg sosem értettem ezt. Azok a rabok többségében kint nem buzik. Nem hiszem el, hogy bent meg élvezik, hogy ilyen fartúrók lesznek. Vagy ez ott kötelez?? Elég undorító egy hely lehet...

Time to create page: 0.222 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.